Ben jij opzoek naar jezelf?

 

Sta jij aan het roer van jouw bedrijf?

 

Heb jij grip op jouw leven?

Al die stemmetjes?

Herken jij dat ook? Diep van binnen verlang je naar een groter en hoger doel. Je hebt misschien al legio goede en creatieve ideeën. En toch….

 • Je voert ze niet uit.
 • Je onderneemt geen actie.
 • Jij zet niet die volgende stap naar groei. 

Het zijn al die stemmetjes in jou die zich kritisch uitlaten. Ze kleineren jou, brengen jou in twijfel, vinden jou niet goed genoeg. Door die stemmen vraag jij je af: “Wie denk ik wel niet dat ik ben?”

Coachmethodiek “Aan het Stuur”

 “Aan het Stuur” is een methode om in dialoog te komen met onze innerlijke stemmen. Deze behoren toe aan de verschillende delen van onze persoonlijkheid: onze ikken. Zij hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. Vaak identificeren we ons met één of meerdere deelpersoonlijkheden, waarmee we hebben leren leven, onze zogenaamde “dominante deelpersonages”, terwijl andere delen van ons tevergeefs hun stem proberen te laten horen. Deze delen noemen we de “verstoten ikken”.

In “Aan het Stuur” worden de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit te spreken, om zich in al hun energie te manifesteren. Door de dialoog aan te gaan met de verschillende deelpersonages die jou tot jou maken, ontdekken we je valkuilen en je schaduwzijdes, maar maken we kennis met je innerlijk kompas, je helpers en bondgenoten.

Doordat je de stemmen en hun karakters leert kennen, weet jij precies wie wanneer aan het stuur moet zitten als je wat wilt gaan ondernemen. Of dit nu in je persoonlijke leven is of als ondernemer.

 

Stop hiding your magic.

The world is ready for you!

Wat als jij weer aan het stuur staat?

 • Je bent milder en liever tegen jezelf
 • Je bent moedig en vol vertrouwen
 • Je weet de kritische stemmen te temperen
 • Je kent jouw innerlijke helpers en zet ze aan het stuur
 • Je laat je leiden door je innerlijke kompas
 • Je staat in contact met je hogere zelf
 • Je vertrouwt op je intuïtie
 • Je zet bewust en bezield de juiste stappen op jouw pad

Laat mij je helpen

in gesprek te gaan met jezelf

Ik ben opgeleid door de creator van deze prachtige coachmethodiek zelf, Mariska Ruissen. Ik ben officieel licentiecoach van de methodiek en ik help je graag met het voeren van je innerlijk dialoog.

Hierbij gebruik ik de prachtige kaartenset die Mariska hiervoor ontwikkelde. De kaarten spreken tot de verbeelding door de prachtige illustraties en zijn verrijkt met verdiepende vragen die jou helpen jezelf laag voor laag te ontwikkelen. Ook werk ik graag met de opstellingspoppetjes die speciaal gemaakt zijn voor deze methodiek door Anneke Coolen van Verwonderland. Ze maken prachtig visueel wat er zich afspeelt bij jou van binnen. Kennismaken met de poppetjes is een feest der herkenning!

Laten we snel in gesprek gaan met jouw innerlijke stemmen en reken af met zelfkritiek en belemmerende overtuigingen!

Whatever the mind can conceive and believe, the mind can achieve