Picture this…

zelf creëeren in Canva

20 februari 09:30 uur

Je eigen content in jouw huisstijl. Do it yourself! Like a Pro!

Stel je toch eens voor dat jijzelf al je zichtbaarheidsuitingen kunt vormgeven. Je foto’s voor social media in het juiste formaat en voorzien van logo, de headers van je evenementen op facebook, je LinkedIn artikelen, je flyers en ga zo maar even door.

Dat ga ik je allemaal leren! Ik werk al 2 jaar met ontzettend veel plezier met Canva. Een geweldig programma, wat zelfs van mij een ontwerper wist te maken. Dummie-proof dus! En het meest geweldige nieuws….het is een gratis tool.

Tijdens deze workshop gaan we ook gebruik maken van de inspirerende ruimtes van Stralend040 en gaan we in tweetallen foto’s maken van elkaar. Gewoon met je eigen telefoon. Want zo doe ik dat ook!

Mooi zichtbaar zijn is niet moeilijk, maar je moet gewoon even weten hoe dat moet. Ik geef je al mijn kennis door op deze avond!

Dus zorg dat je haar goed zit

en ik zie jou 20 februari!