Gratis Online Workshop - De Groei Academy

Je missie is mensen helpen met je prachtige aanbod

Je bent je eigen praktijk begonnen. Je hebt alle kennis en wijsheid in huis. Je website is helemaal geworden zoals je wilde. Je missie is mensen helpen met je prachtige aanbod. Maar….niemand koopt bij jou. Je hebt veel te weinig tot geen klanten. Je werk doe je intuïtief en is je passie, maar verkopen is nou eenmaal niks voor jou. Eigenlijk hoopte je dat je klanten vanzelf zouden komen, want als je ergens een hekel aan hebt is het strategie en een vooropgezet plan.

In het begin was je geloof nog groot genoeg, maar ondertussen begint de moed nu wel in je schoenen te zakken.

Je kunt wel wat hulp gebruiken

Creëer jouw Win-Win situatie

Het zou toch fantastisch zijn als jij klanten aantrekt in plaats van dat jij altijd maar naar hen moet zoeken? En als de mensen jou vinden, jouw verhaal horen en geholpen worden, omdat ze jouw product of dienst kopen dan kunnen we toch spreken van een ware win-win situatie? Jouw klant is verder geholpen, omdat jij haar/zijn probleem of pijn hebt opgelost en jij verdient geld. Geld waardoor je vrijer en onafhankelijker zult zijn. Geld waardoor jouw missie een nog grotere impact kan hebben in de wereld.

Het is echt mogelijk. Ook voor jou! En je hoeft je eigen identiteit en authenticiteit niet op te geven. Wij leren jou in onze interactieve sales training dat je niet hoeft te kiezen tussen je intuïtie en je verstand. We leren je hoe je jouw wijsheid versterkt met nieuwe kennis. We vertellen je wat je nodig hebt om met hart en ziel zakelijk te groeien.

Meld je gratis aan voor deze waardevolle training op 25 juni om 20:00 uur!

Wie zijn wij?

Wij zijn Erwin en Maike Bruggink. Al 41 jaar verbonden met elkaar, omdat we broer en zus zijn. En ondanks onze vele verschillen voelen wij ons één. 23 jaar geleden begon onze samenwerking. Erwin was al op jonge leeftijd verkoopleider van verschillende verkoopdistricten voor een grote winkelketen en Maike zocht haar eerste baan. Daar begon ook ons grote verkoop avontuur. Heel wat jaren en ervaringen later startten wij onze webwinkel redcoon.nl.

Dat klinkt niet zo spannend vandaag de dag, maar in 2005 waren we een van de eerste en al snel stonden wij in de top 3 van grootste webshops van Europa!

Lees meer over dit geweldige ondernemersavontuur in de blog waar Maike er over schrijft.