1-op-1 Traject - De Groei Academy

Gaat dit over jou?

 • Je houdt ontzettend van je werk en je krijgt energie van mensen helpen, maar je loopt door het ondernemen steeds tegen de grenzen van je zelfvertrouwen aan.
 • Je bedrijf groeit niet, omdat je te weinig klanten hebt. En dat terwijl je zo goed bent in wat je doet en wat jij doet zou veel mensen kunnen helpen.
 • Klanten werven, reclame maken, zichtbaar zijn….je gruwelt al bij het idee, maar diep van binnen weet je dat het wel nodig is om jouw droom waar te maken.
 • Je gaat niet naar netwerkbijeenkomsten, omdat je als de dood bent dat je jezelf en je bedrijf moet pitchen in een algemene voorstelronde.
 • Je staat stil met je bedrijf, omdat alles wat je moet doen om aan klanten te komen voelt als iets wat niet bij jou past.
 • Hoe zou het zijn als jij zelfverzekerd zou kunnen ondernemen?
 • Als jij vorm geeft aan jouw zichtbaarheid op een manier die bij jou past, omdat je hebt ontdekt wat bij jou past?
 • Hoe zou het voelen als jouw comfortzone zo groot is geworden dat je er niet zo vaak uit hoeft te stappen?
 • Hoe zou het zijn als jij jezelf vol zelfvertrouwen zou laten zien aan de wereld en jij die mensen bereikt die jou zo hard nodig hebben?
 • Hoe zou het zijn om jouw dromen en verlangens werkelijkheid te zien worden?

Vind het Goud in jezelf en je zult stralen!

 

Dit ligt onder handbereik voor jou. Echt waar!

In het 10-weekse traject dat ik speciaal voor jou heb ontwikkeld, kom jij in verbinding met jezelf, je dromen en verlangens. Onderweg leer je waar de grenzen liggen van jouw comfortzone en wat jij nodig hebt om je comfortzone te vergroten. Na deze 10 weken kun jij zelfverzekerd jezelf zichtbaar maken.

Zet 5 gouden stappen naar:

 • Meer zelfkennis en een hoger zelfbewustzijn
 • Zelfcompassie en liefde voor jezelf
 • Daadkrachtige dromen
 • Doelbewust jouw verhaal vertellen
 • Zelfverzekerd ondernemen

Het traject

In deze 10 weken hebben wij 5 coachgesprekken met elkaar. Voor iedere stap ontvang jij een inspirerende video en een uniek werkboek met verdiepende opdrachten. Naar binnen keren en jezelf ontdekken heeft tijd nodig. Door thuisopdrachten kun je dit op momenten doen die jou uitkomen en kun je er de tijd voor nemen. Omdat je thuis al innerlijk werk verzet kunnen we in onze 1-op-1 gesprekken doelgericht aan de slag gaan.

Na dit traject is jouw droom groter en vele malen krachtiger dan jouw belemmeringen, waardoor je stappen gaat zetten naar meer zelfverzekerd ondernemerschap.

Jouw hele ondernemerschap zul je vanuit dit vernieuwde bewustzijn gaan ervaren. Zelfverzekerd laat jij zien wie je bent, wat je doet en hoe jij het verschil maakt voor jouw doelgroep. Na deze 10 weken weet en voel jij hoe waardevol je bent en laat je dit met alle liefde zien aan de wereld.

Deze zelfverzekerdheid zorgt ervoor dat de mensen die jouw hulp nodig hebben jou ook daadwerkelijk kunnen vinden. Door de juiste zichtbaarheid en acties laat jij je bedrijf succesvol groeien!

You can’t be a secret and a succes

De prijs voor het complete traject van 10 weken incl. vijf 1-op-1 coachsessies van 90 minuten, uniek werkboek en wekelijkse inspiratiemails, vraagt slechts een investering van €497  of 3 termijnen van €175

Nu hoef je helemaal niet meer te twijfelen en meld jij jezelf gelijk aan door op de knop te drukken!

Genoemde prijzen zijn excl.btw

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training bedoeld?

Dit traject is vooral erg geschikt voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk. Het maakt niet uit in welke fase je bent. Of jij nu nog moet starten of al een tijd onderweg bent, dit traject helpt je naar jouw volgende level in ondernemerschap!

Heb jij een ander dienstverlenend beroep en wil jij ook meer zelfverzekerd zichtbaar zijn en ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we onderzoeken samen wat dit traject voor jou kan betekenen.

Gaat dit traject over wat te doen om zichtbaar te worden?

Je vraagt je wellicht af waarom jij dit traject nodig hebt terwijl er zoveel gratis contentkalenders en dergelijke tools te krijgen zijn.

Het klopt dat je veel gratis aangereikt krijgt op het gebied van contentcreatie. Deze weggevers gaan over WAT je met doen om zichtbaar te zijn. In mijn traject leer je HOE je zelfverzekerd en vanuit de verbinding met je zelf zichtbaar kunt zijn.

Wat als ik zichtbaarheid niet belangrijk vindt?

Diep van binnen weet je dat je niet zonder zichtbaarheid kunt, anders was je niet al zover doorgegaan met lezen op deze pagina. Als jij dé oplossing had voor alle wereldproblemen, maar je zou die oplossing alleen in de kast leggen die ook nog eens op zolder staat, dan heeft toch niemand wat aan die oplossing? Pas als je er vanuit gaat delen, het zichtbaar maakt, krijgt het waarde. Jij hebt de oplossing voor jouw klant in huis. Sterker nog, jij bént de oplossing voor jouw klant! Maak het zichtbaar, zodat het gevonden kan worden!

Is zichtbaarheid een marketingtruc?

Als jij je ware zelf toont aan de wereld vanuit het verlangen om mensen te helpen en te inspireren dan is dit geen trucje. Met het traject leer jij juist de verbinding te leggen met jouw ware zelf en hiervan de waarde in te gaan zien. Jij bent van goud! En daar mag je vanuit delen.

Waarom moet ik mijn gezicht laten zien? Daar zit niemand op te wachten!

Je vindt jezelf niet bepaald een Kim Kardashian. Waarom zou ik mezelf zichtbaar maken?

Jij bent uniek en dat is jouw superkracht! Er zijn vast nog veel meer ondernemers die doen wat jij doet, maar jij bent de enige die het op jouw manier doet! Jij bent de toegevoegde waarde van jouw bedrijf. Dus laat jezelf zien!

Ik woon niet in de buurt van Eindhoven. Kun je me toch helpen?

Ja, dat kan ik zeker! Je mag zelf kiezen of je live of online gecoacht wilt worden door mij. Woon je niet in de buurt van Eindhoven, dan is dit traject dus ook geschikt voor jou, omdat ik je via zoom coach.