1-op-1 Traject - De Groei Academy

Gaat dit over jou?

 • Je houdt ontzettend van je werk en je krijgt energie van mensen helpen, maar je loopt door het ondernemen steeds tegen de grenzen van je zelfvertrouwen aan.
 • Je bedrijf groeit niet, omdat je te weinig klanten hebt. En dat terwijl je zo goed bent in wat je doet en wat jij doet zou veel mensen kunnen helpen.
 • Klanten werven, reclame maken, zichtbaar zijn….je gruwelt al bij het idee, maar diep van binnen weet je dat het wel nodig is om jouw droom waar te maken.
 • Je gaat wel naar netwerkevenementen, maar je hebt geen idee hoe dit kan zorgen voor groei in je bedrijf.
 • Je staat stil met je bedrijf, omdat alles wat je moet doen om aan klanten te komen voelt als iets wat niet bij jou past.
 • Hoe zou het zijn als jij zelfverzekerd en zichtbaar zou kunnen ondernemen?
 • Als jij vorm geeft aan jouw zichtbaarheid op een manier die bij jou past, omdat je hebt ontdekt wat bij jou past?
 • Hoe gaaf en bevrijdend zou het zijn als je nooit meer het gevoel hoeft te hebben dan je aan marketing en sales doet, maar dat het krijgen van klanten als vanzelf gaat en helemaal vanuit jouw essentie.
 • Hoe zou het voelen als jouw comfortzone zo groot is geworden dat je er niet zo vaak uit hoeft te stappen?
 • Hoe zou het zijn als jij jezelf vol zelfvertrouwen zou laten zien aan de wereld en jij die mensen bereikt die jou zo hard nodig hebben?
 • Hoe zou het zijn om jouw dromen en verlangens werkelijkheid te zien worden?

Vind het Goud in jezelf en je zult stralen!

 

Dit ligt onder handbereik voor jou. Echt waar!

In het 10-weekse traject dat ik speciaal voor jou heb ontwikkeld, kom jij in verbinding met jezelf, je dromen en verlangens. Onderweg leer je waar de grenzen liggen van jouw comfortzone en wat jij nodig hebt om je comfortzone te vergroten. Na deze 10 weken kun jij zelfverzekerd jezelf zichtbaar maken. Na deze 10 weken heb jij wie je ten diepste bent en wilt zijn voor jouw doelgroep omgezet naar een werkzaam systeem waarmee je de juiste mensen bereikt. De mensen die op jou zitten te wachten!

Zet 5 gouden stappen naar:

 • Meer zelfkennis en een hoger zelfbewustzijn
 • Zelfcompassie en liefde voor jezelf
 • Daadkrachtige dromen
 • Doelbewust jouw verhaal vertellen
 • Zelfverzekerd ondernemen

Het traject

In deze 10 weken hebben wij 5 coachgesprekken met elkaar. Voor iedere stap ontvang jij een inspirerende video en een uniek werkboek met verdiepende opdrachten. Naar binnen keren en jezelf ontdekken heeft tijd nodig. Door thuisopdrachten kun je dit op momenten doen die jou uitkomen en kun je er de tijd voor nemen. Omdat je thuis al innerlijk werk verzet kunnen we in onze 1-op-1 gesprekken doelgericht aan de slag gaan en zullen we de focus leggen op het concretiseren van wie jij bent tot een zielsbewust systeem waarmee jij klanten aantrekt als een magneet!

Na dit traject is jouw droom groter en vele malen krachtiger dan jouw belemmeringen, waardoor je stappen gaat zetten naar meer zelfverzekerd en zichtbaar ondernemerschap.

Jouw hele ondernemerschap ga je vanuit dit vernieuwde bewustzijn ervaren. Zelfverzekerd laat jij zien wie je bent, wat je doet en hoe jij het verschil maakt voor jouw doelgroep. Na deze 10 weken weet en voel jij hoe waardevol je bent en laat je dit met alle liefde zien aan de wereld.

Deze zelfverzekerdheid zorgt ervoor dat de mensen die jouw hulp nodig hebben jou ook daadwerkelijk kunnen vinden. Door de juiste zichtbaarheid en acties laat jij je bedrijf succesvol groeien!

You can’t be a secret and a succes

De prijs voor het complete traject van 10 weken incl. vijf 1-op-1 coachsessies van 90 minuten, uniek werkboek en wekelijkse inspiratiemails, vraagt slechts een investering van €497  of 3 termijnen van €175

Nu hoef je helemaal niet meer te twijfelen en meld jij jezelf gelijk aan door op de knop te drukken!

Genoemde prijzen zijn excl.btw

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training bedoeld?

Dit traject is vooral erg geschikt voor coaches en therapeuten met een eigen praktijk. Het maakt niet uit in welke fase je bent. Of jij nu nog moet starten of al een tijd onderweg bent, dit traject helpt je naar jouw volgende level in ondernemerschap!

Heb jij een ander dienstverlenend beroep en wil jij ook meer zelfverzekerd zichtbaar zijn en ondernemen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op en we onderzoeken samen wat dit traject voor jou kan betekenen.

Gaat dit traject over wat te doen om zichtbaar te worden?

Je vraagt je wellicht af waarom jij dit traject nodig hebt terwijl er zoveel gratis contentkalenders en dergelijke tools te krijgen zijn.

Het klopt dat je veel gratis aangereikt krijgt op het gebied van contentcreatie. Deze weggevers gaan over WAT je met doen om zichtbaar te zijn. In mijn traject leer je HOE je zelfverzekerd en vanuit de verbinding met je zelf zichtbaar kunt zijn. Vanuit jouw verhoogde bewustzijn gaan we er ook voor zorgen dat jouw hartensuitingen ( dit woord is zoveel mooier dan content) de juiste mensen bereikt. Dit zijn de mensen die jou nodig hebben!

Wat als ik zichtbaarheid niet belangrijk vindt?

Diep van binnen weet je dat je niet zonder zichtbaarheid kunt, anders was je niet al zover doorgegaan met lezen op deze pagina. Als jij dé oplossing had voor alle wereldproblemen, maar je zou die oplossing alleen in de kast leggen die ook nog eens op zolder staat, dan heeft toch niemand wat aan die oplossing? Pas als je er vanuit gaat delen, het zichtbaar maakt, krijgt het waarde. Jij hebt de oplossing voor jouw klant in huis. Sterker nog, jij bént de oplossing voor jouw klant! Maak het zichtbaar, zodat het gevonden kan worden!

Is zichtbaarheid een marketingtruc?

Als jij je ware zelf toont aan de wereld vanuit het verlangen om mensen te helpen en te inspireren dan is dit geen trucje. Met het traject leer jij juist de verbinding te leggen met jouw ware zelf en hiervan de waarde in te gaan zien. Jij bent van goud! En daar mag je vanuit delen. Na dit traject schrijf jij geen content meer, maar ware hartensuitingen!

Ik woon niet in de buurt van Eindhoven. Kun je me toch helpen?

Ja, dat kan ik zeker! Je mag zelf kiezen of je live of online gecoacht wilt worden door mij. Woon je niet in de buurt van Eindhoven, dan is dit traject dus ook geschikt voor jou, omdat ik je via zoom coach.